06 306 338 30 of neem contact op

Latex spuiten kosten

De prijs is afhankelijk en gebaseerd op latex spuitwerk van wanden & plafonds met latex van hoge kwaliteit per M2. Multilatexspuiter spuit minimaal twee lagen latex voor een optimaal en langdurig resultaat, maar rekent standaard één laag. In tegenstelling tot collega’s maken wij hierin het verschil. Altijd een superstrak en spraakmakend egaal eindresultaat voor een eerlijke prijs. We bieden een all-in-one prijs zodat u altijd weet waar u aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij het aanvragen van een offerte voor latex spuiten van wanden & plafonds is de prijs een indicatie en komt het veelal voor dat de prijs na een bezichtiging op locatie voordeliger uitvalt.

Latex spuiten kosten

Multilatexspuiter.nl is werkzaam in de volgende regio´s:

Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor echt vakmanschap. Hieronder kunt u zien in welk gebied wij werkzaam zijn. Voor grote projecten komen we graag langs om de situatie te bekijken.
– Latex spuiten Zuid-Holland
– Latex spuiten Noord-Holland
– Latex spuiten Utrecht
– Latex spuiten Noord-Brabant
– Latex spuiten Zeeland

Uiteraard werken wij met de beste merken

Vevego coatings
SIGMA coatings
Boonstoppel verf
Sikkens
Caparol
Trimetal
Classidur
Wijzonol

Latex spuiten offerte aanvragen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de klus nader te bespreken. Op basis van de ingevulde gegevens en de uitkomst van het gesprek brengen wij een offerte uit onder voorbehoud. Wij komen langs op locatie om al u wensen en behoeften in kaart te brengen waarna u een definitieve offerte met prijs ontvangt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op: 06 306 338 30

Adres

Kellogplaats 754, 3068 XM Rotterdam

E-mail

Michel@multilatexspuiter.nl 

Chat openen