Home 9 Diensten

Latex spuiten op wanden & plafonds

Latex spuiten wanden en plafonds | Multilatexspuiter.nl spuit latex muurverf op wanden en plafonds door middel van Airless en Air assisted spuitapparatuur voor nevelarm spuiten. De latex wordt gespoten onder regelbare druk en afhankelijk van het object met of zonder persondersteuning.

Latex spuiten is mogelijk op ieder type harde ondergrond. Multilatexspuiter spuit enkel met hoogwaardig en milieuvriendelijk latex op waterbasis. Het laten latex spuiten van uw wanden en plafonds bespaart enorm veel tijd en is financieel aantrekkelijker in vergelijking met traditioneel rollen. Multilatexspuiter is binnen 1 á 2 dagen klaar en u bent tot 40% goedkoper uit.

Latex spuiten op wanden & plafonds

25

jaar ervaring

Buitenmuren, gevels & daken

Multilatexspuiter.nl beperkt zich niet alleen tot binnen de woning latex spuiten, maar spuit ook latex muurverf op buitenmuren, gevels en daken. Het weer speelt hierbij een grote rol en daarom voeren wij buitenwerkzaamheden alleen uit in de lente- en zomermaanden. We maken hierbij alleen gebruik van zeer weervaste latex voor een langdurig resultaat.

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Latex spuiten kwaliteit

Een ander groot voordeel is dat u geen kwaliteit inlevert. Wanneer u ervoor kiest om latex te laten spuiten heeft u geen last van strepen en oneffenheden. Latex spuiten zorgt immers voor een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat. Onze latexspuiters kunnen binnen 1 á 2 dagen de gehele woning voorzien van een mooi strak resultaat.

Uw wanden, muren en/of plafonds laten spuiten door Multilatexspuiter.nl is kiezen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij leveren een sensationeel resultaat af. Goed is voor ons niet goed genoeg. We zijn pas tevreden als u dat bent.

Multilatexspuiter aan het werk

Latex spuiten werkgebied

Multilatexspuiter.nl is werkzaam in de volgende regio´s:

Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor echt vakmanschap. Hieronder kunt u zien in welk gebied wij werkzaam zijn. Voor grote projecten komen we graag langs om de situatie te bekijken.

– Latex spuiten Zuid-Holland
– Latex spuiten Noord-Holland
– Latex spuiten Utrecht
– Latex spuiten Noord-Brabant
– Latex spuiten Zeeland