Latex spuiten Eindhoven

Bent u op zoek naar een latex spuiter in Eindhoven? Dan bent u bij Multilatexspuiter.nl aan het juiste adres. Multilatexspuiter.nl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het spuiten van latex in Eindhoven en directe omgeving. Onze specialisatie: het spuiten van wanden, muren en plafonds in Eindhoven.

Wij zijn een gerenommeerd familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de schilders branche. Gespecialiseerd in: latex spuiten voor de particuliere sector, utiliteitsbouw en nieuwbouw. Multilatexspuiter.nl bestaat uit een klein en hecht team met gekwalificeerde latexspuiters. Oog voor detail is onontbeerlijk in ons werk en met aanzienlijke nauwkeurigheid leveren wij sensationeel resultaat af.

Wilt u ook uw wanden, plafonds en/of een andere oppervlakte laten spuiten in Eindhoven? Dan is Multilatexspuiter.nl uw ideale partner!

Wij beschikken over de nieuwste en beste airless latex spuitapparatuur. Hierdoor kunnen wij snel, efficiënt en goedkoop op iedere locatie in Alkmaar en omgeving latex spuiten. Daarnaast is latex spuiten 30 tot 40% goedkoper en sneller dan het traditioneel sauzen en witten.

latex spuiten Eindhoven

Voordelen latex spuiten Eindhoven

Latex spuiten bij Multilatexspuiter.nl kan al vanaf een all-in-one prijs inclusief materiaal en afplakken van €3,50 per m2!

• Latex spuiten in Eindhoven is al mogelijk vanaf €3,50 per m².
• Uw latex spuit project in Eindhoven wordt snel en vakkundig uitgevoerd.
• Multilatexspuiter.nl werkt uitsluitend met milieu vriendelijke producten kwaliteitsproducten van notoire merken, zoals Wijzonol, Sigma Coatings, Sikkens, SpS, Veveo Coatings en Trimetal.
• Inclusief afplakken en opruimen na afloop.

Latex spuiten voordelen

Een ander groot voordeel is dat u geen kwaliteit inlevert. Wanneer u ervoor kiest om latex te laten spuiten in Eindhoven heeft u geen last van strepen en oneffenheden. Latex spuiten zorgt immers voor een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat. Onze latexspuiters kunnen binnen 1 á 2 dagen de gehele woning in Eindhoven of omgeving voorzien van een mooi strak resultaat.

Uw wanden, muren en/of plafonds laten spuiten in Eindhoven door Multilatexspuiter.nl is kiezen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij leveren een sensationeel resultaat af. Goed is voor ons niet goed genoeg. We zijn pas tevreden als u dat bent.

Latex spuitwerk Eindhoven

Prijzen latex spuitwerk

De prijs is afhankelijk en gebaseerd op latex spuitwerk van wanden & plafonds met latex van hoge kwaliteit per M2. Multilatexspuiter.nl spuit minimaal twee lagen latex voor een optimaal en langdurig resultaat, maar rekent standaard één laag.

In tegenstelling tot collega’s maken wij hierin het verschil. Altijd een strak en spraakmakend egaal eindresultaat voor een eerlijke prijs. We bieden een all-in-one prijs zodat u altijd weet waar u aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan.

Multilatexspuiter.nl aan het werk

Wij werken met de beste merken!

Vevego coatings
SIGMA coatings
Boonstoppel verf
Sikkens
Caparol
Trimetal
Classidur
Wijzonol

Latex spuiten offerte aanvragen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de klus nader te bespreken. Op basis van de ingevulde gegevens en de uitkomst van het gesprek brengen wij een offerte uit onder voorbehoud. Wij komen langs op locatie om al u wensen en behoeften in kaart te brengen waarna u een definitieve offerte met prijs ontvangt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op: 06 306 338 30

Adres

Kellogplaats 754, 3068 XM Rotterdam

E-mail

info@multilatexspuiter.nl