Latex spuiten Alkmaar

Bent u op zoek naar een latex spuiter in Alkmaar? Dan bent u bij Multilatexspuiter.nl aan het juiste adres. Multilatexspuiter.nl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het spuiten van latex in Alkmaar en directe omgeving. Onze specialisatie: het spuiten van wanden, muren en plafonds in Alkmaar.

Wij zijn een gerenommeerd familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de schilders branche. Gespecialiseerd in: latex spuiten voor de particuliere sector, utiliteitsbouw en nieuwbouw. Multilatexspuiter.nl bestaat uit een klein en hecht team met gekwalificeerde latexspuiters. Oog voor detail is onontbeerlijk in ons werk en met aanzienlijke nauwkeurigheid leveren wij sensationeel resultaat af.

Wilt u ook uw wanden, plafonds en/of een andere oppervlakte laten spuiten in Alkmaar? Dan is Multilatexspuiter.nl uw ideale partner!

Wij beschikken over de nieuwste en beste airless latex spuitapparatuur. Hierdoor kunnen wij snel, efficiënt en goedkoop op iedere locatie in Alkmaar en omgeving latex spuiten. Daarnaast is latex spuiten 30 tot 40% goedkoper en sneller dan het traditioneel sauzen en witten.

Latex spuiten project

Latex spuiten bij Multilatexspuiter

Wij zijn een gerenommeerd familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de schildersbranche. Onze specialisatie: latex spuiten voor de particuliere sector, utiliteitsbouw en nieuwbouw. Multilatexspuiter.nl bestaat uit een klein en hecht team met  latexspuiters. Oog voor detail in ons werk is onontbeerlijk, met aanzienlijke nauwkeurigheid leveren wij sensationeel resultaat af.

Multilatexspuiter.nl

Voordelen van latex spuiten

✓ Latex laten spuiten bij Multilatexspuiter.nl is betaalbaar en tot wel 40% goedkoper.
✓ Een strak en egaler eindresultaat.
✓ Binnen 1 á 2 dagen is uw hele huis of pand latex gespoten.
✓ Inclusief afplakken en opruimen na afloop.
✓ Latex spuiten kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur en is breed toepasbaar.

Latex spuitwerk project

Milieuvriendelijke kwaliteitsproducten

Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke kwaliteitsproducten van notoire merken, zoals Wijzonol, Sigma Coatings, Sikkens, SpS, Veveo Coatings en Trimetal.

Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor echt vakmanschap. Wilt u een offerte aanvragen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen latex spuiten Alkmaar

Latex spuiten bij Multilatexspuiter.nl kan al vanaf een all-in-one prijs inclusief materiaal en afplakken van €3,50 per m2!

• Latex spuiten in Alkmaar is al mogelijk vanaf €3,50 per m².
• Uw latex spuit project in Alkmaar, wordt snel en vakkundig uitgevoerd.
• Multilatexspuiter.nl werkt uitsluitend met milieu vriendelijke producten kwaliteitsproducten van notoire merken, zoals Wijzonol, Sigma Coatings, Sikkens, SpS, Veveo Coatings en Trimetal.

latex spuiten Alkmaar

Latex spuiten oppervlaktes

Latex spuiten in Alkmaar is breed toepasbaar en kan op diverse ondergronden gebruikt worden. U kunt hierbij denken aan gipsplaten, stuckwerk, stenen, behang en/of spachtelputz. Wij werken uitsluitend met latex verf van klasse 1 t/m 3 om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor het beste en mooiste resultaat raadden wij aan om latex te spuiten op nieuw en glad stucwerk. Dit is tevens de beste manier om latex spuitverf te gebruiken.

Multilatexspuiter.nl heeft al meer dan 25 jaar ervaring in Alkmaar en behoort tot één van de specialisten in Nederland, omtrent latex spuiten. Met behulp van onze speciale spuitapparatuur is ook uw woning en/of bedrijfspand in Alkmaar binnen een zeer korte tijd voorzien van een nieuwe verflaag. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het latex spuiten  in Alkmaar van uw wanden, muren of plafond. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Het grote voordeel van latex spuiten is dat u ervan verzekerd bent dat dit snel gebeurt. Daarnaast levert u geen kwaliteit in. Integendeel zelfs. Latex spuiten zorgt voor een dekking van het gehele oppervlak, zo ontstaat er geen kleurverschil. Wanneer u ervoor kiest om latex te laten spuiten bij Multilatexspuiter.nl heeft u geen last van strepen en oneffenheden. Latex spuiten in Alkmaar zorgt immers voor een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat.

Multilatexspuiter.nl aan het werk

Wij werken met de beste merken!

Vevego coatings
SIGMA coatings
Boonstoppel verf
Sikkens
Caparol
Trimetal
Classidur
Wijzonol

Latex spuiten offerte aanvragen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de klus nader te bespreken. Op basis van de ingevulde gegevens en de uitkomst van het gesprek brengen wij een offerte uit onder voorbehoud. Wij komen langs op locatie om al u wensen en behoeften in kaart te brengen waarna u een definitieve offerte met prijs ontvangt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op: 06 306 338 30

Adres

Kellogplaats 754, 3068 XM Rotterdam

E-mail

info@multilatexspuiter.nl