Kosten latex spuiten

Bent u op zoek naar een latex spuiter? Dan bent u bij Multilatexspuiter.nl aan het juiste adres. Multilatexspuiter.nl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het spuiten van latex. Onze specialisatie: het spuiten van wanden, muren en plafonds van bijvoorbeeld uw woonkamer en/of slaapkamer.
Met latex spuiten bespaart u tijd en geld. Het spuiten van latex is gemiddeld 20% tot 50% goedkoper. De gemiddelde m2 prijzen van latex spuiten liggen een stuk lager dan het traditionele sauzen en witten. Latex spuiwerk zorgt daarnaast voor een strak resultaat.

Latex spuiten bij Multilatexspuiter.nl kan al vanaf een all-in-one prijs inclusief materiaal en afplakken van €3,50 per m2!

Latex spuiten

25

jaar ervaring

Latex spuiten kwaliteit

Een ander groot voordeel is dat u geen kwaliteit inlevert. Wanneer u ervoor kiest om latex te laten spuiten heeft u geen last van strepen en oneffenheden. Latex spuiten zorgt immers voor een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat. Onze latexspuiters kunnen binnen 1 á 2 dagen de gehele woning voorzien van een mooi strak resultaat.

Uw wanden, muren en/of plafonds laten spuiten door Multilatexspuiter.nl is kiezen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij leveren een sensationeel resultaat af. Goed is voor ons niet goed genoeg. We zijn pas tevreden als u dat bent.

Multilatexspuiter aan het werk

Wat kan er gespoten worden met latexverf?

Latex spuitwerk is breed toepasbaar en kan gebruikt worden op diverse ondergronden. Daarnaast is latex verf leverbaar in elke gewenste kleur en kan worden aangebracht op bijvoorbeeld: stucwerk, steen, behang, gipsplaten, glasweefsel, hout, spack of spachtelputz.

Voordelen latex spuiten

• Latex laten spuiten bij Multilatexspuiter is betaalbaar en tot wel 40% goedkoper.

• Onze latexspuiters zorgen voor een strakker en egaler eindresultaat.

• Binnen 1 á 2 dagen kunnen wij uw hele huis, pand of een gedeelte hiervan voorzien van latex verf.

• Alles wordt netjes afgeplakt, zodat er geen latex op uw vloer en/of meubels komt. Na afloop wordt alles opgeruimd.

Latex spuiten project

Multilatexspuiter.nl is werkzaam in de volgende regio´s:

Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor echt vakmanschap. Hieronder kunt u zien in welk gebied wij werkzaam zijn. Voor grote projecten komen we graag langs om de situatie te bekijken.
– Latex spuiten Zuid-Holland
– Latex spuiten Noord-Holland
– Latex spuiten Utrecht
– Latex spuiten Noord-Brabant
– Latex spuiten Zeeland

Latex spuiten offerte aanvragen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de klus nader te bespreken. Op basis van de ingevulde gegevens en de uitkomst van het gesprek brengen wij een offerte uit onder voorbehoud. Wij komen langs op locatie om al u wensen en behoeften in kaart te brengen waarna u een definitieve offerte met prijs ontvangt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op: 06 306 338 30

Adres

Kellogplaats 754, 3068 XM Rotterdam

E-mail

info@multilatexspuiter.nl